Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΘΙΓΓΑΝOI στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ


Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματιστήκαν ως γνωστών σχετικά με την υδροδότηση  οικόπεδου στην εκτός ζώνης σχεδίου πόλεως, και στην περιοχή που περνά  κεντρικός αγωγός της Δ.Ε.Π.Α ( Δημόσια  Επιχείρηση  Αερίου ) ο Σύλλογος  μας κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των μελών και με απόφαση του Προέδρου Δαδάνη Νικηφόρου ο  Αντιπρόεδρος  Κουκουρίκος Λουκάς προχώρησε σε ενέργειες  κατάθεσης έγγραφης καταγγελίας  στην οποία  συνέβαλε και ολοκλήρωσε ενυπόγραφα ο Αντιδήμαρχος κος  Οικονομάκης  ο οποίος γνώριζε το θέμα μιας και συνέβαλε άμεσα στο να σταματήσουν οι εργασίες υδροδότησης  του οικόπεδου.
  
 Βεβαίως  αντίγραφο της εν λόγο  καταγγελίας  με αριθμό  πρωτοκόλλου 2683/2010 και ημερομηνία 12/11/2010 έχει στην κατοχή του ο Σύλλογος. Επίσης υπήρξε επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα με την αρμόδια υπηρεσία της  Δ.Ε.Π.Α.

                                                                                            Ο αντιπρόεδρος
                                                                                        Κουκουρίκος Λουκάς