Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Παράνομες καταπατήσεις οικοπέδων από ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ?

 Τις τελευταίες  μέρες  εξελίσσεται μια περίεργη  υπόθεση παράνομης  καταπάτησης οικοπέδων  σε δύο πολεοδομικές ενότητες  στο Πανόραμα.
      Η   πρώτη   περίπτωση  εμφανίζεται  κάτω από το Χοιροστάσιο  όπου  ομάδα  ΡΟΜΑ   έφραξε  οικόπεδο  με συρματόπλεγμα .
     Και  η δεύτερη  περίπτωση  εμφανίζεται  σε απαλλοτριωμένη περιοχή για το φυσικό αέριο  κάτω από τον ΜΟΡΝΟ. Το χειρότερο από όλα όμως είναι πως από  "" ΛΑΘΟΣ "";;;;;;;  κάποιος δημοτικός υπάλληλος  αποφάσισε ένα πρωί  να βάλει και νερό σε οικόπεδο που είναι παράνομο και απαλλοτριωμένο για   άλλη  χρήση.

Ευτυχώς  με την  έγκαιρη  επέμβαση των  κατοίκων   και   με την  άμεση  ενημέρωση του  Συλλόγου μας  κινητοποιήθηκε μια συλλογική προσπάθεια  να ανατρέψουμε αυτήν την επαίσχυντη παρανομία που κάποιοι προσπάθησαν  να προωθήσουν και μάλιστα  εν όψει εκλογών.
Εμείς  ως  κάτοικοι του Πανοράματος  αλλά και ως  Σύλλογος δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθεί  ούτε σπιθαμή γης στην Περιοχή μας και θα παλαίψουμε με κάθε νόμιμο τρόπο να αποτρέψουμε κάθε τέτοια προσπάθεια από όπου και αν προέρχεται.

   Όσοι  συμμερίζονται  τις ανησυχίες  μας , όσοι  αγωνίζονται με τον ίδιο σκοπό που αγωνιζόμαστε και μεις ,τους θέλουμε  μαζί μας  και θα είμαστε  μαζί τους  αλλιώς  σε κάθε άλλη  περίπτωση θα μας βρουν απέναντί τους .Ας το καταλάβουν αυτό καλά........

    Θα πρέπει όλοι οι κάτοικοι του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ να  βρίσκονται σε εγρήγορση  για να προστατέψουμε τον τόπο που ζούμε  και τις περιουσίες μας που με τόσο κόπο και μόχθο  αποκτήσαμε και δεν θα τις χαραμίσουμε για κανένα πολιτικό ή οικονομικό συμφέρον κανενός.


     εκ μέρους του
            Δ.Σ
       ο πρόεδρος
 Νικηφόρος Δαδάνης